Afvalstoffen

Afval

Elk bedrijf en elke partikulier produceert afval. In Nederland is de wetgeving zeer strikt: voor elke afvalstof die vrijkomt bij wat voor activiteiten dan ook, dienen conform een bepaalde procedure te worden aangeboden, geaccepteerd, ingezameld, afgevoerd en verwerkt. Naucon Industrial Cleaning BV heeft een inzamelvergunning voor olie/water/sediment en riool/kolken/gemalen slib.

Naucon verzorgt dan ook de inname en verwerking van vloeibare en vaste afvalstoffen in elke hoeveelheid (variërend van 10 liter tot 100 m3 per jaar) voor haar klanten. Door kennis, ervaring en gebruikmaking van een uitgebreid netwerk kan Naucon voor elke afvalstof de geschikte verwerker vinden met de beste prijs/kwaliteit-combinatie, e.e.a. conform de Wet Milieubeheer, het Landelijk Afvalstoffenbeheerplan en het ADR. Voor ELKE afvalstof hebben wij de juiste verwerker, ongeacht de hoeveelheid ! Bel nu !

Afvalverwerking

De bulk van de ingezamelde afvalstoffen worden in eigen beheer verwerkt. Afwijkende stoffen en restanten worden afgevoerd naar de daarvoor uitgeruste erkende verwerkers.

Inzamelen afvalstoffen Bij de reinigingswerkzaamheden die door Naucon BV verricht worden komen meestal vloeibare of vaste afvalstoffen vrij die niet direct in het proces hergebruikt of op het riool geloosd kunnen worden....

Verwerken afvalstoffen Sinds oktober 2005 beschikt Naucon over een uitgebreide provinciale inzamel- en bewerkingsvergunning voor olie/water/sludge en RKG-slib. Hierdoor kunnen wij nog effici nter werken en u van dienst z...

1 2   »